AartWolf logga
Hem Om oss Djurporträtt Illustrationer Barnböcker Porträtt Logotyper Kontakt Portfolio

Stephanie Asplund
Designer
Kundsupport

Ålder: 26 år

Bor: Umeå

Skapar helst:
Djurporträtt, realism.

FavoritIllustratör:
Elsa Beskow

Bakgrund

Det hela började egentligen med två människor på jakt efter självförverkligande. En soldat som vandrat allt för många mil i samma slitna kängor och en rastlös elektrikerstudent som helt enkelt saknade spänning i vardagen.

Det var en solig höstdag då dessa två människor för första gånger korsade varandras vägar.
En dag som skulle visa sig förändra deras liv för alltid. De diskuterade drömmar, visioner, och erfarenheter. Ett samtal blev till två och det stod klart att de båda hade vandrat på helt fel väg allt för länge. Det var nu dags att följa sina drömmar, förverkliga sina visioner och tillsammans vandra mot nya mål. Ett år senare grundade de företaget AartWolf. Företaget som skulle ge dem möjligheten att arbeta med deras riktiga passioner i livet. Nämligen konst och illustration. Att få uttrycka sin kreativitet dagligen och tillsammans få möjligheten vandra på en väg fylld av fantastiska färger och former.

Din Vision - Vår Illustration

Alla människor föds med en inre längtan, en vision, mål och drömmar. Vi har alla någonting vi vill åstadkomma med våra liv. Kanske är just DIN dröm att skriva en barnbok men behöver hjälp att måla upp dina karaktären och den värld du skapat? Har du möjligen en vision om en tavelvägg, fylld med porträtt av dina älskade husdjur? Sitter du just nu, med en inre längtan om att starta upp ett eget företag men saknar en logotyp? Allt detta och mycket mer kan vi på AartWolf hjälpa dig med.

Vi på AartWolf arbetar med personlig försäljning där våra kunder alltid har vårt största fokus. För oss är det lika viktigt med en hög personlig service som ett förstklassigt resultat av våra motiv som låter våra kunder förbli 100 % nöjda med våra produkter. Våran dröm är att förverkliga de drömmar och visioner som tillhör våra kunder, därav vår slogan: Din Vision - Vår Illustration.

Artist Statement

Min kreativitet ger mig möjligheten att utveckla idéer, koncept och motiv. Mina tekniska kunskaper ger mig sedan de rätta verktygen att förverkliga dem. Jag som illustratör lägger stor vikt på detaljer och lägger därmed ned mycket tid på anatomi, perspektiv, djup och komposition. Oavsett om jag skapar ett realistiskt porträtt eller en fantasikaraktär så är det viktigt att bilden är målad med största möjliga omsorg.

Jag målar främst med digitala medier men använder mig även av blyerts, akvarell, kol och bläck. Jag tycker om att lära mig nya tekniker och provar väldigt ofta nya medier eller stilar. Att utvecklas personligt i mitt skapande är någonting som jag värderar högt.

Markus Lindholm
Illustratör

Ålder: 27 år

Bor: Umeå

Skapar helst:
Karaktärsdesign & berättande illustrationer.

FavoritIllustratör:
Aaron Blaise

Köpvillkor

En lagd order hos oss på AartWolf innebär att du förstår och godkänner våra köpvillkor. Dessa villkor finns att läsa här nedan. Om du undrar någonting vänligen kontakta oss på info@AartWolf.se.

1. Färg & Material

För att leverera bilder i hög kvalité använder vi oss utav en högklassig skrivare.

Material: Vi använder oss utav vitt papper av hög kvalité och vi erbjuder både matt och glansig finish till våra utskrifter .

Storlekar: Vi erbjuder motiv i storlek A4, A3 samt högupplösta bilder i digitalt format.

Observera att färger kan skilja sig mellan olika skärmar och därmed kan se annorlunda ut i verkligheten än på din skärm.

Alla motiv säljs utan ram!

2. Frakt & leverans

Fraktkostnad: 0 :-
Hos oss på AartWolf betalar du ingenting för frakten!

OBS! På grund av tredje part tillkommer en fraktkostnad vid beställning utav någon av våra barnböcker. Alla andra produkter är fraktfria för dig som kund.

Vi skickar våra beställningar inom Sverige.

Opersonliga posters/motiv: Levereras inom 5 arbetsdagar.
Personliga porträtt/posters: Varierande leveranstid beroende på bland annat eventuell kö, beställningens omfattning etc. Vi kommer att informera dig om en preliminär tid när du lägger din beställning.

Hög prioritet: Måste beställningen vara klar inom en viss tid? Lägg till tillägget "Hög Prioritet"till din beställning, för en kostnad av 199:-, och gå före i kön. Observera att du som har tillägget aldrig kan flyttas ned i kön.

3. Ångerrätt & reklamation

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit en vara. Du skickar då tillbaka den felfria varan i originalskick till oss.
Observera! att DU står för returkostnaden av varan.

Personliga porträtt/posters: Då motivet är skräddarsytt för dig gäller inte någon ångerrätt enligt distans och hemförsäljningslagen. Köpet är bindande vid personliga motiv. Skulle en personlig uppgift som exempelvis namn vara felstavat och inte stämmer överens med de uppgifter vi mottagit från dig, så ersätter vi självklart varan.

Du som kund får däremot avbryta din beställning. Observera dock att om din beställning redan påbörjats kommer vi att lägga på en avgift för det påbörjade arbetet.

Påbörjat porträtt: 25% av priset kommer debiteras.

50% klart: 50% av priset kommer debiteras.

Över 50% klart: 75% av priset kommer debiteras.

Defekter, skador, fel på vara:
Om ditt paket är skadat på något sätt när du hämtar ut det så skall du genast anmäla och reklamera ditt paket till posten för att ha en chans till ersättning för ditt paket. Om varan är fel, defekt eller på någon annat sätt inte stämmer överens med din beställning ska du kontakta oss på info@Aartwolf.se inom skälig tid innan du sänder tillbaka varan, så hjälper vi dig vidare med en reklamation.

4. Priser

Alla priser på denna sida är skriva i SEK (Svensk Krona) inklusive moms (25%) om inget annat anges.

5. Upphovsrätt

Var vänlig och respektera upphovsrätten. Alla bilder och motiv på vår hemsida och övriga sociala medier ägs av AartWolf handelsbolag, om inte annat anges. Kopiera, dela och använd EJ dessa utan vårt tillstånd. Digitala filer som köpts av oss får inte heller säljas vidare till tredje part eller användas på annat sätt än det som avtalats mellan AartWolf och våra kunder.

6. Övrigt

AartWolf reserverar sig för eventuella prisfel, prisjusteringar, lagerförändringar och eventuella tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren, nätverk och servrar. Vi förbehåller oss rätten att korrigera produkttexter, bilder och priser som skrivits eller tryckts felaktigt på webbplatsen eller i tryckt material.

090-34 93 736

info@aartwolf.se

Storgatan 13 A
903 21 UMEÅ

© AartWolf Handelsbolag 2017

fbtag
igtag